Sauna & Wellness resort Thermae 2000

Sauna & Wellness resort Thermae 2000

Boven op de Cauberg in Valkenburg aan de Geul ligt Sauna & Wellness resort Thermae 2000.  Kom tot rust tijdens een ontspannen wellness vakantie in Zuid-Limburg. Tijdens je verblijf kun je  als hotelgast gratis gebruik van de baden en sauna’s in Thermae 2000. 

Het 4 sterren hotel Sauna & Wellness resort Thermae 2000 beschikt over 60 kamers die tegen de helling van de Cauberg zijn aangebouwd.Via een gang is het hotel verbonden met het wellness centrum. Je kunt in je badjas vanuit je hotelkamer naar de wellness faciliteiten lopen. Alle kamers zijn standaard voorzien van een zithoek met flatscreen-televisie en koffie- en theefaciliteiten. De badkamer beschikt over een bad en/of douche en een toilet.

Alle kamers zijn voorzien van een fraai tuinterras. Begin elke ochtend met een gezond ontbijtbuffet dat klaarstaat in hotel-restaurant Pure. Geniet in ditzelfde restaurant  ’s avonds van een heerlijk diner en drink een drankje in de Tapas & Cocktail bar van het hotel. 

 Het hotel organiseert enkele themadagen: 
– dinsdag: kleding 
– donderdag: geen kleding 
– elk 1e en 3e volledige weekend van de maand kleding 
– elke vrijdag kleding na 17:00 uur.

Omgeving

De  omgeving van Valkenburg rondom Sauna & Wellness resort Thermae 2000 is heuvelachtig en leent zich perfect voor lange wandel- en fietstochten. Valkenburg heeft een gezellig centrum met leuke winkels, terrassen en vele cafés.

Ook een dagje naar het Sprookjesbos met maar liefst 17 verschillende sprookjes  is beslist een aanrader. De kids zullen zich geen moment vervelen! Verder zijn pretpark De Valkenier en een bezoek aan de Limburgse mergelgrotten en zeer zeker de moeite waard. Wie de drukte en gezelligheid van een grote stad wil opzoeken, kan terecht in Maastricht, Luik of Aken.