Aansprakelijkheid

Bijzondere-overnachtingen.eu kan niet instaan voor de juistheid van de op onze website voorkomende teksten en prijzen. Bijzondere-overnachtingen.eu aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door de afwezigheid of onjuistheid van de op deze website weergegeven gegevens. Aan de informatie op bijzondere-overnachtingen.eu kunnen geen rechten worden ontleend.

Links naar websites van derden

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en staan niet in voor de websites, waarnaar wij verwijzen die buiten het domein bijzondere-overnachtingen.eu vallen.

Foto’s

Het beeldmateriaal op onze website is met uiterste zorg geselecteerd en afkomstig van de accommodatiehouders zelf. Het beeldmateriaal blijft eigendom van de desbetreffende accommodatie. Mocht je desondanks toch een afbeelding zien die valt onder het auteursrecht, geeft dit dan aan ons door, wij verwijderen dan direct het beeldmateriaal. Fotomateriaal blijft eigendom van de betreffende accommodaties. .

Klachten

Heb Je een klacht over deze site of klopt er iets niet, laat het ons dan even weten. Als je een klacht hebt over een accommodatie, dan dien je je te wenden tot de desbetreffende aanbieder van deze accommodatie. Alleen zij hebben een klantrelatie met jou, wij hebben geen inzicht in jouw gegevens.

Schade

Wij zijn in geen geval aansprakelijk voor schade die het directe of indirecte gevolg is van het gebruik van de op deze website beschikbare informatie.

Door het gebruik van de site accepteer je deze disclaimer.