Kruisherenhotel Maastricht

Kruisherenhotel Maastricht

Het Kruisherenhotel Maastricht is gevestigd in een Gotisch klooster in het centrum van Maastricht. Het 5-sterren hotel combineert een schitterende middeleeuwse buitenkant met een interieur met prachtige designmeubelen. Elke kamer is verschillend ingericht met een uniek design. Laat je onderdompelen in alle luxe en geniet van je overnachting in dit spectaculaire hotel.

Het Kruisherenhotel in Maastricht is een bijzonder hotel waar oude elementen gecombineerd worden met hedendaags design. Laat je verrassen door de luxe van de kamers, ingericht met bijzondere kunstwerken.

Het restaurant van het Kruisherenhotel ligt op een tussenverdieping in de centrale kerkzaal, waar je de prachtige glas-in-lood ramen en de plafonddecoraties kunt bewonderen. Je kunt er terecht voor een ontbijt, lichte lunch en diner.

Op de begane grond van het Kruisherenhotel bevindt zich de wijnbar Rouge & Blanc met een grote collectie wijn waar je in alle rust kunt genieten van een glaasje wijn.

Kamers Kruisherenhotel

Alle kamers zijn bijzonder luxueus en sfeervol ingericht. Alle kamers hebben airconditioning en een luxe badkamer met een bad en douche. Elke individueel kamer is ingericht met bijzondere kunstwerken, ontworpen door internationale ontwerpers, gecombineerd met alle luxe die je maar kunt wensen.

Maastricht

Het Kruisherenhotel Maastricht ligt in het centrum van Maastricht en vormt het perfecte vertrekpunt voor een wandeling of fietstocht door het mooie Maastricht. Slenter over het Vrijthof, strijk neer op een gezellig terrasje of bekijk de vele historische gebouwen.