de brabantse hei

De Brabantse Hei

Op de Brabantse Kempen aan de mooie Turnhoutse Heide ligt De Brabantse Hei. Ideaal voor een verblijf in een BoerenBed tent voor een ieder die houdt van rust en kwaliteit midden in de prachtige natuur.
Je verblijft in een speciale BoerenBed Tent die van alle gemakken voorzien is en waarin je niets te kort komt.

De tenten zijn bijzondere ruim en comfortabel, voorzien van stromend water en een eigen toilet, ingericht met een houten vloer in de tent, prima bedden en voor de koude avonden een houtkachel.

Op de boerderij houden Johnny en Inge meer dan 200 koeien van verschillende rassen zoals Piemontese, Belgische Blauwe en Blonde d’Aquitaine. Tijdens je verblijf heb je dan ook volop de gelegenheid om de werkzaamheden op deze boerderij van dichtbij te bekijken. Johny en Inge leiden je maar wat al te graag rond op hun bedrijf.
Op de boerderij is er ook een dierenweide. Deze ligt centraal tussen de tenten. Wat is er makkelijker om lekker genietend vanuit je luie stoel de kids in de gaten te kunnen houden.

De Brabantse Hei heeft een eigen boerderijwinkeltje waar je heerlijke BBQ pakketten van eigen koeien en andere verse producten kunt kopen.

De BoerenBed Tenten hebben een fantastisch vrij uitzicht over de velden tot aan de bosrand waar de uitgebreide wandel- en fietsroutes beginnen. Bij de Brabantse Hei zijn er eventueel fietsen te huur. In een nabij gelegen dorp in de omgeving kun je zwemmen in een spartel vijver en visliefhebbers kunnen terecht in de visvijver.

Accommodaties in de omgeving

hotel klooster elsendael

Hotel Elsendael

Hotel Klooster Elsendael ligt in een rustige omgeving in Boxmeer, op 10 kilometer afstand van het centrum. Dit volledig gemoderniseerde klooster is een plek waar je kunt genieten van alle gemakken van nu....

Prijs vanaf € 69 per nacht

Lodgetent Dierenbos

Lodgetent Dierenbos


Verblijf in een luxe lodgetent op Vakantiepark Dierenbos in de bosrijke omgeving van Brabant.In en op het park vind je diverse faciliteiten zodat je je geen moment hoeft te vervelen....

Prijs vanaf € 101 per nacht

woonboot-de-Kempervennen.jpg

Woonboot de Kempervennen

Vervelen zul je je niet gauw op CenterParcs de Kempervennen. Voor jong en oud is er dagelijks volop te beleven in dit park. Zwemmen in Aqua Mundo zwemparadijs, duiken, skiën....

Prijs vanaf € 94 per nacht