Bed en Breakfast Fort Bakkerskil

Bed en Breakfast Fort Bakkerskil

Bed & Breakfast Fort Bakkerskil is een goed verborgen pareltje in het Brabantse landschap. Dit voormalige Fort is in 2012 omgebouwd tot een luxueuze Bed en Breakfast. Kom genieten van alle comfort, van de gastvrijheid van de eigenaren,de schapen op het dak en vooral van de heerlijke appeltaart.

Kamers

Het Fort ligt in Nieuwendijk, slechts 5 minuten rijden van de snelweg. Er zijn in totaal zeven slaapaccommodaties. Er zijn twee slaapzalen met respectievelijk vier en zes  bedden. De slaapzalen zijn voorzien van gedeelde douches en toiletten.

De vijf andere kamers bevinden zich op de begane grond en zijn sfeervol en bijzonder ruim van opzet. Een eigen ingang, verwarming, gratis Wifi, een comfortabel bed met een eigen badkamer met douche en/of bad en toilet zorgen voor de nodige comfort tijdens je verblijf.

Het ontbijtbuffet wordt elke ochtend geserveerd in de ontbijtruimte.

Omgeving

Fort Bakkerskil ligt aan de rand van de Brabantse Biesbosch. De omgeving leent zich bij uitstek voor een heerlijke wandeling, mooie fietsroute of een vaartocht door de Biesbosch. De Efteling en Safaripark Beekse Bergen zijn leuke uitstapjes met de kinderen. Een dagje shoppen in de stad? Utrecht en Rotterdam zijn in 30 minuten met de auto te bereiken.