de brabantse hei

De Brabantse Hei

Op de Brabantse Kempen aan de mooie Turnhoutse Heide ligt De Brabantse Hei. Ideaal voor een verblijf in een BoerenBed tent voor een ieder die houdt van rust en kwaliteit midden in de prachtige natuur.
Je verblijft in een speciale BoerenBed Tent die van alle gemakken voorzien is en waarin je niets te kort komt.

De tenten zijn bijzondere ruim en comfortabel, voorzien van stromend water en een eigen toilet, ingericht met een houten vloer in de tent, prima bedden en voor de koude avonden een houtkachel.

Op de boerderij houden Johnny en Inge meer dan 200 koeien van verschillende rassen zoals Piemontese, Belgische Blauwe en Blonde d’Aquitaine. Tijdens je verblijf heb je dan ook volop de gelegenheid om de werkzaamheden op deze boerderij van dichtbij te bekijken. Johny en Inge leiden je maar wat al te graag rond op hun bedrijf.
Op de boerderij is er ook een dierenweide. Deze ligt centraal tussen de tenten. Wat is er makkelijker om lekker genietend vanuit je luie stoel de kids in de gaten te kunnen houden.

De Brabantse Hei heeft een eigen boerderijwinkeltje waar je heerlijke BBQ pakketten van eigen koeien en andere verse producten kunt kopen.

De BoerenBed Tenten hebben een fantastisch vrij uitzicht over de velden tot aan de bosrand waar de uitgebreide wandel- en fietsroutes beginnen. Bij de Brabantse Hei zijn er eventueel fietsen te huur. In een nabij gelegen dorp in de omgeving kun je zwemmen in een spartel vijver en visliefhebbers kunnen terecht in de visvijver.

Accommodaties in de omgeving

Bed en Breakfast Fort Bakkerskil

B&B Fort Bakkerskil

Bed & Breakfast Fort Bakkerskil is een goed verborgen pareltje in het Brabantse landschap. Dit voormalige Fort is in 2012 omgebouwd tot een luxueuze Bed en Breakfast. Kom genieten van alle comfort, van de gastvrijheid .....

Prijs vanaf € 65 per nacht

Teugel Resort Uden

Teugel Resort Uden

Teugel Resort Uden ligt aan de rand van het Brabantse Uden, midden in het natuur- en recreatiegebied De Maashorst. Geniet tijdens je verblijf van de rust en van de natuur in dit 4-sterrenhotel met een eigen ....

Prijs vanaf € 70 per nacht

boomhut beekse bergen

Boomhut Beekse Bergen

Slapen op grote hoogte in een sfeervolle boomhut op het Safari Resort Beekse Bergen! Superspannend is dat. Word wakker van de fluitende vogels en geniet van het uitzicht over de savanne en spot....

Prijs vanaf € 249 per nacht

hotel Nassau

Hotel Nassau

Een unieke hotelbelevenis op een toplocatie in Breda? In het historische centrum van Breda is Hotel Nassau gevestigd. In dit voormalige klooster is het als gast genieten van het prachtige contrast tussen alle luxe....

Prijs vanaf € 129 per nacht