zeilschip korevaer

Zeilschip Korevaer

De Korevaer is van oorsprong een vrachtschip dat nu is omgebouwd tot een traditioneel getuigde tweemast klipper. In de zomermaanden is het zeilschip te boeken voor een vaartocht op het IJsselmeer. In de wintermaanden heeft Zeilschip Korevaer Leiden als thuishaven en wordt dan omgetoverd tot een heuse Bed en Breakfast.

Het schip biedt plaats aan 30 personen en is ook uitermate geschikt voor een groepsovernachting voor een familiefeestje of bedrijfsuitje. Indien gewenst wordt er ontbijt, lunch en diner verzorgd.

De boot heeft een ruim, sfeervol gastenverblijf, een bar en een goed uitgeruste keuken. Als slaapgelegenheid zijn er vijf 2-persoonshutten en vijf 4-persoonshutten. Er zijn 3 douches en 5 toiletten aan boord.  Ook aan dek is genoeg ruimte voor iedereen met een ruime zitkuip, een royaal voordek en een ruim achterdek.

Leiden

De Korevaer ligt  afgemeerd aan de Zijlsingel in Leiden op ongeveer 10 minuten lopen van het gezellige centrum van Leiden.

De stad staat bekend om zijn historische binnenstad,  hofjes, prachtige grachten, indrukwekkende musea en monumentale gebouwen. 

Maak een rondvaart door de grachten in het centrum van Leiden langs de mooiste plekjes van Leiden. Ontdek vanuit de boot de gezellige terrasjes en de vele historische gebouwen.

Accommodaties in de omgeving

boathotel Rotterdam

Boathotel Rotterdam

Zoek je een perfecte plek voor een groepsovernachting in hartje Rotterdam? Midden in de historische haven in het centrum van Rotterdam ligt een uniek vrachtschip dat is...

Prijs vanaf € 179 per nacht

woonboot aldabra

Woonboot Aldabra

Woonboot Aldabra ligt in Den Haag op slechts 4 kilometer van de bekende stranden van Kijkduin en Scheveningen. Een heerlijke plek voor een bijzondere overnachting op het water ...

Prijs vanaf € 140 per nacht

waterwoning Reeuwijkse plassen

Waterwoning

Midden in een het Groene Hart in een waterrijke omgeving ligt Landal De Reeuwijkse Plassen. Op dit gloednieuwe vakantiepark met moderne en comfortabele waterwoningen is...

Prijs vanaf € 33 per nacht

Duinlodge RCN Toppershoedje

Duinlodge

De duinlodges op RCN Topperhoedje liggen direct achter de duinen op loopafstand van het mooie strand van Ouddorp. Ervaar het relaxte buitenleven en geniet optimaal....

Prijs vanaf € 57 per nacht