Sea Lodges Zandvoort

Sea Lodges Zandvoort

De perfecte strandvakantie beleef je in Sea lodges Zandvoort. Dit Vakantiepark in Zandvoort is een uniek, autoluw vakantiepark op nog geen 100 m. van het Noordzeestrand. Ervaar je het ultieme vakantiegevoel op deze plek waar ontspanning en natuur perfect samenkomen.

Op het vakantiepark vind je 100 trendy en luxe lodges van vier tot 8 personen. Ze zijn comfortabel en trendy ingericht met een gezellig zitgedeelte, een goed uitgeruste keuken en met moderne badkamer(s).

Het park is autovrij. Dit betekent dat per lodge één auto geparkeerd kan worden op de centrale parkeerplaats van het vakantiepark.

Vakantiepark Zandvoort

Er zijn diverse faciliteiten. Er is een minimarkt voor de dagelijkse kleine boodschappen, een gezellige brasserie, de mogelijkheid om maaltijden af te halen, fietsverhuur en er zijn diverse speelplekken voor de kinderen.

Vanaf het vakantiepark loopt je door de duinen zo het strand op waar talloze activiteiten te beleven zijn. In de zomermaanden kun je heerlijk eten en chillen bij de vele gezellige strandpaviljoens. Het park is dan ook het hele jaar door een ideale bestemming voor jong en oud.

Omgeving

Het gezellige centrum van Zandvoort met de lange boulevard ligt op ongeveer 2,5 km. Hier kun je terecht in diverse winkeltjes, restaurantjes en terrasjes. Racefanaten zullen hun ogen uitkijken op het naastgelegen circuit van Zandvoort.

Accommodaties in de omgeving

kustwachttoren

Kustwachttoren

Romantisch Overnachten direct aan zee op een top locatie? Dit bijzondere appartement ligt op de dijk van Huisduinen. De voormalige kustwachttoren is omgebouwd tot een uniek appartement met....

Prijs vanaf € 294 per nacht

B & B Prinsenboot

B & B Prinsenboot

Altijd al eens willen overnachten midden in het centrum van Amsterdam? Boek dan een romantische overnachting in de stijlvolle B & B Prinsenboot aan de historische Prinsengracht.....

Prijs vanaf € 216 per nacht

Duynpark het Zwanenwater

Duynpark Het Zwanenwater

Duynpark Het Zwanenwater ligt op loopafstand van zee, direct grenzend aan het natuurgebied Het Zwanenwater. Kom genieten van je vakantie aan de Noord-Hollandse kust. Midden in......

Prijs vanaf € 174 per nacht

duinpark egmond

Duinpark Egmond

Genieten op een uniek park in de duinen van Egmond. De ultieme plek voor een relaxte vakantie aan zee. Centraal op het park staat de prachtige authentieke molen met een gezellig terras....

Prijs vanaf € 115 per nacht