Overnachting in een Dobberhuisje

Overnachting in een Dobberhuisje

Aan de rand van de Nieuwkoopse Plassen is het genieten geblazen tijdens een overnachting in een Dobberhuisje. Het huisje ligt afgemeerd aan de laatste steiger van een kleine jachthaven met een panoramisch uitzicht over de omgeving.

Het Dobberhuisje is zowel over het water als over de weg bereikbaar. De jachthaven is onderdeel van hotel-restaurant ZoetWater waar je ’s ochtends kunt ontbijten en in de avond heerlijk kunt dineren.

Het Dobberhuisje met een oppervlakte van 35 m2 en een doorsnee van 7 meter is gezellig ingericht. Het huisje beschikt over een woonkamer met een goed ingerichte keuken, ruime badkamer met douche en toilet en 2 slaapkamers.

Het Dobberhuisje is geheel zelfvoorzienend met 8 zonnepanelen en een zonneboiler die zorgen voor stroom en warm water. In de winter zorgt de aanwezige pelletkachel voor een aangename warmte.

Omgeving

De omgeving is bij uitstek geschikt om over het water te verkennen. Huur een electro boot of kano en trek erop uit. Ook zijn er diverse mooie wandel- en fietsroutes in de omgeving.

Het Dobberhuisje ligt zeer centraal ten opzichte van leuke grote steden. Amsterdam, Haarlem, Delft, Den Haag, Scheveningen, liggen op slechts 30 minuten rijden.

Accommodaties in de omgeving

boathotel Rotterdam

Boathotel Rotterdam

Zoek je een perfecte plek voor een groepsovernachting in hartje Rotterdam? Midden in de historische haven in het centrum van Rotterdam ligt een uniek vrachtschip dat is...

Prijs vanaf € 179 per nacht

woonboot aldabra

Woonboot Aldabra

Woonboot Aldabra ligt in Den Haag op slechts 4 kilometer van de bekende stranden van Kijkduin en Scheveningen. Een heerlijke plek voor een bijzondere overnachting op het water ...

Prijs vanaf € 140 per nacht

waterwoning Reeuwijkse plassen

Waterwoning

Midden in een het Groene Hart in een waterrijke omgeving ligt Landal De Reeuwijkse Plassen. Op dit gloednieuwe vakantiepark met moderne en comfortabele waterwoningen is...

Prijs vanaf € 33 per nacht

Duinlodge RCN Toppershoedje

Duinlodge

De duinlodges op RCN Topperhoedje liggen direct achter de duinen op loopafstand van het mooie strand van Ouddorp. Ervaar het relaxte buitenleven en geniet optimaal....

Prijs vanaf € 57 per nacht