Overnachten in een Antrophod

Overnachten in een Anthropod

Een avontuurlijke overnachting in Overijssel in het schitterende Vechtdal? Kom dan overnachten in een Anthropod. Een nieuwe, unieke accommodatie op hoogte met een prachtig uitzicht over de omgeving op Vakantiepark ’t Rheezerwold.

De anthropod is een coole accommodatie voor maximaal 4 personen ( 2 volwassen en 2 kinderen). Dit bijzondere verblijf is voorzien van een inklapbaar 2-persoonsbed in de eethoek en een stapelbed voor de kinderen. Ook is er een kleine badkamer met douche en toilet en een keuken met kookvoorziening en koelkast.
Vanuit de knusse zithoek heb je een prachtig uitzicht over de omgeving.

Vakantiepark ’t Rheezerwold

Vakantiepark ’t Rheezerwold is een sfeervolle, kindvriendelijke camping in het prachtige Overijsselse Vechtdal waar je ontspannen vakantie viert met tal van faciliteiten voor een geslaagd verblijf.

De kinderen zullen zich prima vermaken in de speeltuinen, het verwarmde binnenzwembad, buitenzwembad of op de airtrampoline. Tijdens de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor een uitgebreid programma voor alle leeftijden. Even lekker relaxen? Breng dan een bezoek aan de sauna op het park.

Omgeving

Het Vechtdal en het Reestdal heeft voor een ieder wel wat te bieden. Wandelen, fietsen of huur een kano en peddel over de rivier de Vecht. Een dagje weg? Bezoek dan de Apenheul.

Accommodaties in de omgeving

Camping de Kleine Wolf

Camping de Kleine Wolf

Camping de Kleine Wolf ligt in het prachtige Overijsselse Vechtdal. Deze heerlijke 5-sterrencamping is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Met een binnen.

Prijs vanaf € 58 per nacht

Boutique hotel in Zwolle

Boutique Hotel

Dit sfeervolle boutique hotel in Zwolle biedt gasten een unieke ervaring tijdens een bijzondere overnachting. Het prachtige, authentieke gebouw in het centrum van Zwolle was vroeger het ...

Prijs vanaf € 160 per nacht

Hofparken De Bergvennen

Hofparken de Bergvennen

In het Overijsselse Lattrop-Breklenkamp, op een unieke locatie midden in de natuur van een Natura 2000-gebied, ligt het splinternieuwe Hofparken de Bergvennen. Een prima locatie om fietsend...

Prijs vanaf € 120 per nacht

Duurzaam Natuurhuisje in Dalfsen

Duurzaam Natuurhuisje

Op een kleinschalig vakantiepark is het bijzonder overnachten in dit duurzaam natuurhuisje in Dalfsen. Midden in een prachtig bosrijke omgeving en met een grote bostuin een ideale plek voor....

Prijs vanaf € 136 per nacht