Natuurhuisje Maastricht

Natuurhuisje Maastricht

Overnacht in dit heerlijke natuurhuisje in Maastricht,  gelegen op een landgoed van 9 hectaren. Geniet van de rust, privacy en de stilte tijdens deze unieke overnachting.

Het huisje ligt midden in de bossen op een mooi landgoed op de Sint Pietersberg met een prachtig uitzicht over de wijnvelden en over Maastricht.  Ontworpen door de bekende architect “Mathieu Bruls” en geschikt voor 4 personen. Het natuurhuisje is 38m2 groot en telt 2 verdiepingen. Heerlijk slapen in de kelderverdieping en genieten van het spectaculaire uitzicht door het enorme raam op de begane grond over de wijnvelden en de stad. ​ Er is een eenvoudige maar complete keuken aanwezig. Bedlinnen en badlinnen zijn aanwezig in het natuurhuisje. Parkeren kan naast het huisje.

Natuur

In de omgeving kun je prachtige wandelingen maken of ga de omgeving verkennen met de fietsen die voor je klaar staan bij het natuurhuisje. Binnen een paar minuten ben je in het bourgondische Maastricht voor een lekker dagje uit. De stad heeft talloze bezienswaardigheden. Slenter door de binnenstad over het Vrijthof en geniet van de vele historische gebouwen. Na een leuke dag, zijn er talloze restaurants, terrasjes en cafe’s te vinden voor een hapje en een drankje.