Lodge Antonines Atelier

Lodge Antonine’s Atelier

Aan de rand van bos op een open plek ligt Lodge Antonine’s Atelier. Een voormalig schildersatelier van Hertogin Antonine de Mun dat nu is omgetoverd tot een luxe vakantiewoning¬†waar je met maximaal 8 personen kunt genieten van een comfortabel verblijf met alle comfort en luxe.

Lodge Antonine’s Atelier ligt op een unieke locatie, in het park van het kasteel van Hingene. Als je aankomt rijden zou je het niet zeggen, maar eenmaal binnen sta je versteld van de ruimte en de inrichting. Stijlvol en sfeervol met schilderijen en kunst van de hertogin.

In de prachtige leefruimte met goed uitgeruste open keuken staat een grote, lange eettafel. In de zithoek, die via een paar treden te bereiken is, is het heerlijk toeven op de grote bank met uitzicht op het park.

De vier slaapkamers zijn te bereiken via een trap. Twee slaapkamers zijn te vinden op de zolder en twee in het souterrain. Ze zijn alle voorzien van een kingsize bed. De drie badkamers zijn voorzien van een regendouche, wastafel en toilet.

Omgeving

In de gezellige dorpskern van Hingene vind je een supermarkt en bakker voor de dagelijkse boodschappen. Een dagje naar de grote stad?  Antwerpen, Brussel, Gent en Mechelen zijn gemakkelijk met de auto te bereiken.