Europarcs Zilverstrand

Europarcs Zilverstrand

Middenin de Antwerpse Kempen ligt Europarcs Zilverstrand. Een TOP locatie in het Belgische Mol voor een vakantie met het hele gezin. Het park dankt de naam aan het hagelwitte zand van het strand dat op het park gelegen is. Relax op je handdoek terwijl de kinderen zich uitleven op de waterglijbanen, speeltuinen en speeltoestellen die om en in het water liggen.

Op het park zijn verschillende types vakantiehuizen te huur. De vakantiehuizen beschikken over alle gemakken en het nodige comfort. Hou je meer van kamperen? Kies dan voor een een glamping vakantie in een luxe, ruime glampingtent voorzien met een ruime woonkamer met open keuken, een apart toilet en douche en een ruime veranda.

Faciliteiten Europarcs Zilverstrand

Het vakantiepark beschikt over een privé strandje met hagelwit zand waar je kunt genieten van de zon terwijl de kinderen zich vermaken in het water en op de glijbanen en speeltoestellen. Is het slecht weer dan biedt het binnenzwembad uitkomst. Uren speelplezier op de glijbanen en in de stroomversnellingen.
In het overdekte speelparadijs op het park kunnen de kids naar hartenlust klimmen en spelen. In de zomervakantie is er bovendien een uitgebreid animatieprogramma met spannende activiteiten.

Omgeving

EuroParcs Zilverstrand ligt in de mooie omgeving van het Kempenland van Antwerpen, waar je volop kunt genieten van de natuur. Stap op de fiets of trek je wandelschoenen aan en volg een van de vele fiets- en wandelpaden door de natuurlijke omgeving. De visliefhebbers kunnen iedere dag vissen in de vele vijvers en meren op en rond het vakantiepark. In minder dan 60 minuten bent je in Antwerpen. De ideale stad voor een dagje uit of doe de kinderen een plezier en bezoek Bobbejaanland met achtbanen voor alle leeftijden en gegarandeerd plezier voor het hele gezin.