Camping Petite Suisse

Camping Petite Suisse

Camping Petite Suisse ligt in het hart van de Belgische Ardennen, op een hoogte van 500 meter met een prachtig uitzicht over het dal. Geniet van een onvergetelijke vakantie in deze mooie omgeving.

Jong en oud zal zich prima vermaken op de camping. Er is een groot verwarmd openluchtzwembad met glijbaan, sportveldjes, tennisbaan, een snackbar en een restaurant. De kinderen zullen zich prima vermaken in de vele speeltuintjes en het kinderzwembad. In de schoolvakanties en in de zomer is er voor de kids een uitgebreid animatieprogramma.

Accommodaties

De camping heeft voor ieder gezelschap de perfecte accommodatie. Heb je kleine kinderen? Dan is overnachten in de unieke Kabouter Plop tent een bijzondere belevenis. Toch iets meer luxe? Boek dan een vakantie in een Fins chalet. Op vakantie met een grote groep? Dan is de groepsaccommodatie op de camping uitermate geschikt. Dit luxe vakantiehuis  met een infraroodsauna is geschikt voor maximaal 12 personen. 

Omgeving

De Belgische Ardennen biedt voor jong en oud veel mogelijkheden en activiteiten. Je kunt allerlei verschillende buitensporten beoefenen, van kanoën over de vele riviertjes, mountainbiken door de bossen, boogschieten of een spannend survival weekend. Maar ook de natuurliefhebbers komen volledig aan hun trekken. In de Ardennen kun je  urenlange wandelingen maken en prachtige fietsroutes rijden.