Bijzondere Overnachting in een Luchtbel

Bijzondere Overnachting in een Luchtbel

Glamping onder de sterrenhemel! Deze unieke accommodatie is de perfecte plaats voor een avontuurlijke, romantische overnachting. Je slaapt in je eigen Luchtbel, gelegen aan de rand van een bos met een fantastisch uitzicht over de bossen van Fisenne.

In dit unieke natuurhuisje beleef je het ultieme buitengevoel in combinatie met het hedendaagse comfort. Binnen in de ballon vind je een groot tweepersoonsbed met een heerlijke donsdeken, sfeerverlichting, een zithoekje en sanitaire voorzieningen met een chemisch toilet en een wastafel met koud stromend water. Start je dag met je ontbijt ( inclusief ) op het terras ondertussen genietend van het uitzicht.

Omgeving

De Ardennen is een prachtige bosrijke en heuvelachtige regio. De dichte bossen in het gebied zijn een ideale leefomgeving voor een aantal wilde dieren, zoals herten, lynxen en zwijnen. In de omgeving zijn tal van activiteiten te vinden die je kunt beoefenen. Maak een heerlijke wandeling door de bossen of ontdek de omgeving met de mountainbike. Wie meer van actie houdt, kan gaan abseilen, klimmen of raften.

In de omgeving zijn ook voldoende gezellige dorpjes en steden te vinden mocht je hier behoefte aan hebben. Ook een uitstapje  over de grens richting Duitsland, Luxemburg of Frankrijk behoort tot de mogelijkheden.