Bed en Breakfast Heitse

Bed & Breakfast Heitse

In het mooie groene buitengebied van Heythuysen ligt Bed & Breakfast Heitse. Dit sfeervolle huis is recentelijk helemaal verbouwd en voorziet in alle comfort die je maar kunt wensen. Het huis ligt naast de woning van de eigenaren op een erf met prachtige uitzichten op de tuin en omliggende velden.

De ruime, gezellige woonkamer met zithoek, HDTV en een sfeervolle houtkachel en de volledig ingerichte open keuken met o.a vaatwasmachine, oven en koffiezetapparaat geven je alle comfort die je maar kunt wensen.
De ruime slaapkamer met Kingsize bed en de badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel bevinden zich op de eerste verdieping.
Het huis ligt naast de woning van de eigenaren. De eigen ingang met de tuin en afgescheiden terras zorgen voor de perfecte combinatie van privacy en rust.

Omgeving

Bed & Breakfast Heitse ligt in het groene buitengebied van Heythuysen, tussen de grote steden Weert en Roermond. In de directe omgeving kunnen mooie wandelingen door de natuur gemaakt worden. Gebruik de B & B als startpunt voor één van de vele mooie fietsroutes langs beekdalen en door de bossen die er te vinden zijn door het mooie natuurgebied Leudal of het Nationaal Park de Grote Peel.

In de gemeente Heythuysen zijn diverse gezellige terrassen en genoeg goede horecagelegenheden voor het doen van een drankje of een hapje te eten.
Met de auto ben je in 15 minuten in het Designer Outlet in Roermond. Duitsland en België liggen op 30 minuten met de auto.

Accommodaties in de omgeving

hotel kasteel bloemendal

Hotel Kasteel Bloemendal

Nabij het Drielandenpunt ligt het 200 jaar oude Hotel Kasteel Bloemendal in het Limburgse Heuvelland met een prachtige kasteeltuin. Geniet van alle comfort in deze romantische omgeving .....

Prijs vanaf € 105 per nacht

hotel klein zwitserland

Hotel Klein Zwitserland

In het prachtige heuvelachtige landschap van Slenaken ligt Hotel Klein Zwitserland. Er zijn verschillende golfbanen in de buurt te vinden en de omgeving is uitermate...

Prijs vanaf € 120 per nacht

hotel kasteel terworm

Hotel Kasteel Terworm

Hotel Kasteel Terworm is gevestigd in een 14de eeuws kasteel en is prachtig gelegen in een natuurgebied, dichtbij Heerlen. Geniet van de mooie omgeving en van de Limburgse gastvrijheid ....

Prijs vanaf € 115 per nacht

Abdij Rolduc

Abdij Rolduc

In de Limburgse stad Kerkrade ligt de historische Abdij Rolduc. Deze abdij is gevestigd in het oudste en grootste abdijcomplex van Nederland. Geniet van alle luxe in een historische omgeving ....

Prijs vanaf € 65 per nacht