Villa Christina

Villa Christina

In het historische centrum van Hamont is het romantisch overnachten in Villa Christina. Gastvrouw Monique staat voor gastvrijheid, gezelligheid en kwaliteit  en stelt alles in het werk om je te laten genieten van een aangenaam verblijf.  

Het Herenhuis en het naastgelegen Koetshuis vormen te samen Villa Christina. Deze voormalige Teutenhuizen zijn voorzien van alle hedendaagse comfort en zijn zeer smaakvol ingericht. De kamers in het herenhuis zijn zéér ruim en beschikken over alle comfort. In de vier kamers van het  Koetshuis kunnen in totaal 10 personen overnachten. De smaakvolle kamers zijn wat kleiner van opzet maar wel met een eigen badkamer met douche en toilet.

In het Koetshuis heb je de beschikking over een gezamenlijke keuken met combi-oven, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, kookgedeelte en een eet- en zitgedeelte.

Omgeving

De Villa is de ideale vertrekplaats om fietsend en wandelend de mooie groene natuur van Belgisch Limburg te ontdekken. Mooie, vlakke wegen voeren je door bosrijke gebieden, kanalen, beken, vennen en bloeiende heidevlaktes.