Slapen in een Pipowagen

Slapen in een Pipowagen

In een oase van rust en ver weg van het massatoerisme is het romantisch overnachten met z’n tweetjes in deze unieke Pipowagen. Dit mooie paradijsje ligt aan de rand van het bos in de prachtige vallei van de Lienne in het hart van de Belgische Ardennen.

Romantische Pipowagen

Alles wat je nodig hebt voor een onbezorgd weekendje weg  of een korte vakantie is aanwezig in deze sfeervolle accommodatie. De pipowagen is sfeervol en knus ingericht. Voorzien van alle gemakken met een gezellige zithoek, een televisie, een goed bed, badkamer, een keukenblokje, elektrische verwarming en een houtkachel voor een romantische verblijf in elk jaargetijde.

De Ardennen

Dit natuurhuisje ligt aan de rand van het bos waar diverse mooie wandelingen starten. In de omgeving kun je eindeloos wandelen en fietsen. Geniet van de rust en de natuur of zoek de gezellige drukte van de omliggende steden en dorpjes op wanneer je daar zin in hebt. De pipowagen ligt in het dorp Trou de Bra. Dit dorpje is het ideale startpunt voor vele sportieve en culturele activiteiten, evenals voor de ontdekking van diverse bezienswaardigheden. In de winter kun je ook genieten op de skipistes in de buurt.