Overnachting in een Windmolen

Overnachting in een Windmolen

Unieke overnachting in een oude gerestaureerde windmolen in de Vlaamse Ardennen. Deze windmolen, De Reus van Horebeke, is een bijzonder paradijsje in een mooie omgeving waar rust en ruimte de boventoon voeren.

De Reus van Horebeke

De windmolen is sober ingericht met duurzame en ecologische materialen. De windmolen beschikt over een woon/eetkamer met kabeltelevisie, een keuken met vaatwasser en magnetron, een badkamer met douche, wastafel en toilet en twee slaapkamers, waarvan een met tweepersoonsbed en een met drie losse bedden.
De dekbedden zijn gevuld met Alpaca-wol zonder lanoline, waardoor ze ook geschikt zijn voor mensen met astma of een allergie.

De molen wordt omgeven door een prachtige, grote tuin van maar liefst 1300m2. De tuin is volledig afgeschermd met een haag en geeft volledige privacy waardoor het heerlijk toeven is op het terras met barbecue.

Omgeving

De streek rond Horebeke staat bekend om de uitgestrekte weilanden, panoramische vergezichten en de vele wind- en watermolens. Er is geen industrie.

Geniet van een heerlijke wandeling of maak een lange fietstocht door de mooie omgeving.

Vanwege de centrale ligging van de molen zijn de steden Gent, Antwerpen, Brussel en Brugge binnen 1 uur te bereiken met de auto.