Overnachten in het Poortgebouw van een Kasteel

Overnachten in het Poortgebouw van een Kasteel

Overnachten op een prachtige locatie? Het Poortgebouw van het Kasteel van Mazures in Pepinster is een unieke plek om te verblijven.In alle rust en met volop privacy genieten van een romantische overnachting met zijn tweetjes of een weekendje weg met het hele gezin.

Het poortgebouw deed vroeger dienst als conciërgewoning. Hedendaags is dit verblijf volledig omgetoverd tot een bijzondere sfeervolle vakantiewoning voor maximaal 4 personen.

In de sfeervolle zitkamer is heerlijk relaxen bij de mooie houtkachel. De moderne keuken is voorzien van moderne apparatuur met onder andere een vaatwasser en een oven. Er zijn twee slaapkamers met elk een tweepersoonsbed en ook twee badkamers waarvan er één met een ligbad. In de grote privé tuin kun je in de zomer heerlijk barbecueën.

Omgeving

De Belgische Ardennen is een prachtige streek met vele mogelijkheden om te wandelen, mountainbiken en te fietsen. De Blegny-Mijn (één van de weinige kolenmijnen die opengesteld is voor het publiek), het Euro-SpaceCenter en attractiepark Plopsa Coo zijn populaire bestemmingen voor een dagtrip in de omgeving. Op 7 kilometer van de accommodatie ligt Verviers, een mooie stad vooral bekend om de waterfonteinen met een redelijk aanbod winkels.