Otter Easy Houseboats

Otter Easy Houseboats

Romantisch overnachten op het water?  De Otter Easy Houseboat is de perfecte accommodatie voor een bijzondere overnachting op het water.  Er is geen vaarbewijs voor nodig, dus je mag er zelf mee varen.

De boten van Otter Easy Houseboats liggen in jachthaven De Spaanjerd, het ideale startpunt voor je waterrijke vakantie. Je kunt kiezen tussen de compact klasse en comfort klasse. Alle boten zijn geschikt voor 4 personen en beschikken over de nodige luxe.

De compact klasse biedt een gecombineerde woonkamer en slaapkamer. De keuken aan boord heeft alle benodigde keukenapparatuur waaronder een koelkast, gootsteen en een gasfornuis. De kleine badkamer en de  buitendouche ( koud water ) zijn te bereiken via het achterterras. Een heerlijke plek om te genieten is de gezellige lounge op het boegterras.

De comfort klasse heeft als extra een aparte slaapkamer met een 2-persoonsbed en een badkamer met een douche aan boord.

Omgeving

Met een oppervlakte van ruim 3000 hectare zijn de Maasplassen het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. Je kunt er surfen, zwemmen, wakeboarden en kayakken. Dus stap aan boord en ontdek de omgeving met tal van mogelijkheden voor uitstapjes. Ontdek Thorn dat bekend staat bekend om zijn vele witte huisjes, trek er een dagje op uit naar Roermond met hét shopping-paradijs de Designer Outlet met grote merken of bezoek Maastricht met het bruisende Vrijthof en de mergelgrotten.