Nieuwpoortmolen

Nieuwpoortmolen

De Nieuwpoortmolen is een bijzondere vakantiewoning in de Vlaamse Ardennen met veel privacy en een prachtig uitzicht op het omliggende landschap. Het is van oorsprong een graanwindmolen die na een restauratie is omgetoverd in een unieke vakantiewoning op een bijzondere locatie. Vanuit de aangebouwde serre en het terras kun je vorstelijk genieten van het uitzicht over  de omliggende natuur en landschap. 

Molen

Op de begane grond in de molen bevind zich de open keuken met de woonkamer en serre. De keuken is voorzien van de benodigde apparatuur voor het bereiden van de maaltijden. In de serre is het heerlijk toeven met een weids uitzicht over het landschap. De molen biedt plaats aan 5 personen. Er zijn 2 slaapkamers ( eerste en tweede verdieping ) De badkamer met een douche, wastafel en toilet bevindt zich in de kelder.

Deze vakantiewoning is vanwege de steile trappen niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Omgeving 

De glooiende omgeving biedt veel mogelijkheden tot wandelen, mountainbiken en fietsen. De historische steden Brugge en Gent liggen vlakbij en prima bestemmingen voor een leuke dagtrip.