Groepsaccommodatie Kasteel Assenede2

Groepsaccommodatie Kasteel Assenede

Binnenkort van plan om te overnachten met een grote groep? Aan de rand van het mooie dorpje Boekhoute vind je deze prachtige groepsaccommodatie in Kasteel Assenede. Dit prachtige kasteel in Oost-Vlaanderen is de ideale locatie voor een weekendje weg met familie of vrienden tot maximaal 32 personen.

Unieke groepsaccommodatie in België

Dit monumentale kasteel ligt op een  groot landgoed van  20.000m2 met ander andere een Engelse landschapstuin, een groot terras met tuinmeubels, barbecue en vijvers met fontein en roeibootjes.

Tijdens je verblijf  heb je de beschikking over de jachtkamer, de grote woonkamer, de ruime eetsalon en de keuken. De ruime eetsalon biedt plaats aan 32 personen en is voorzien van een  zithoek, open haard, LCD tv met dvd-speler. De keuken is voorzien van alle gemakken. Verdeeld over de eerste en tweede beschikt het kasteel over 13 slaapkamers. Het zijn bijna allemaal tweepersoonskamers met wastafel. De oude wijnkelder met bar is de perfecte plek voor een gezellig samenzijn.

Omgeving Kasteel Assenede

Boekhoute is een rustig dorpje met cafeetjes en winkels waar je terecht kunt voor je boodschappen. In de omgeving van het kasteel vind je genoeg mogelijkheden voor een gezellig dagje weg. In 45 minuten ben je met de auto in Brugge. Of wat denk je van het historische Gent. Lekker slenteren langs de oude gebouwen en daarna een drankje op één van vele terrassen.