FarmCamps Hoeve Sonneclaer

FarmCamps Hoeve Sonneclaer

FarmCamps Hoeve Sonneclaer ligt aan een rustige weg, omgeven door akkers, waar je volop kunt genieten van de rust en ruimte tijdens je vakantie. In het aangrenzende bos vind je volop vennetjes waar je kunt vissen.

Op deze biologische boerderij is er altijd wel wat te beleven. Naast de koeien zijn er ook Hongaarse wolvarkens, pony’s, kippen, schapen, geiten en konijntjes op de boerderij te vinden. Iedere dag kun je met Boer Gerard de koeien uit de wei halen. 

Jouw vakantie is pas echt geslaagd als je ook nog wat leert op de boerderij. Daar zorgen boer Barend, boer Gerard en boerin Tineke persoonlijk voor. Je mag iedere dag boer Gerard helpen met het verzorgen van de koeien en de kalfjes, of de dieren voederen in de dierenweide en knuffelschuur. Boer Barend laat je graag zien en proeven hoe van verse melk ijs wordt gemaakt.

Hou je toch meer van spelen? Dan kom je op de boerderij volop aan je trekken. Skelteren, trampoline springen, tokkelen van de Tractor Banden Klimtoren of met je vriendjes een supergave hut bouwen in de Hooi Hooi Speelschuur. 

Luxe Tenten

Je hebt de keuze uit 3 verschillende luxe tenten. Er zijn 15 luxe Safaritenten met toilet in de tent, douchen doe je dan in het verwarmde sanitairgebouw, 4 luxe Ranchtenten met de gave Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast je tent of de 6 luxere Lodgetenten met badkamer in de tent. 

De 25 luxe tenten liggen verspreid op 2 ruime velden achter de boerderij. De tenten hebben allemaal uitzicht op het midden van het veld waar een aantal speeltoestellen staan. 

Accommodaties in de omgeving

De Lange Weide

De Lange Weide

In het dorpje Dwingeloo ligt Boerderij De Lange Weide in een mooie omgeving met veel bossen. Op de boerderij staat alles in het teken van kinderen.Je verblijft in een Boerenbedtent voorzien....

Prijs vanaf € 87 per nacht

B & B de Achterdiek

B & B De Achterdiek

B & B de Achterdiek is gevestigd in een moderne schuurwoning met drie luxe en sfeervolle kamers. Alle kamers zijn te vinden op de bovenverdieping en bieden alle luxe en comfort die je maar ....

Prijs vanaf € 79 per nacht

mobo yurt

Mobo Yurt

Een overnachting in een originele Mobo Yurt staat garant voor rust, ruimte en privacy op dit unieke plekje in Hollandseveld. Geniet van de bijzondere en authentieke sfeer tijdens je overnachting...

Prijs vanaf € 90 per nacht

B&B de Kastanjehoeve

B & B De Kastanjehoeve

Genieten van de sfeer, rust en de ruimte? B&B de Kastanjehoeve is gevestigd in een historische boerenhoeve van bijna 200 jaar oud. De B&B heeft twee comfortabele....

Prijs vanaf € 79 per nacht