Faralda Kraanhotel

Faralda Kraanhotel

Overnachten in een luxe suite in één van de waanzinnigste hotels in de wereld? Het Faralda kraanhotel is gevestigd in een voormalige havenkraan van 50 meter hoog, midden op het NDSM Festival terrein en biedt een ongekend uitzicht over het IJ en Amsterdam.

In de 50 meter hoge  monumentale kraan zijn 3 suites gerealiseerd met ieder een ander thema. De Free Spirit suite op een hoogte van 35 meter, de Mystique Suite op 45 meter en de Secret Suite is de hoogste ( 45 meter ) en tevens de duurste.

Alle suites hebben airconditioning, luxe kingsizebedden, zithoek, flatscreen tv, gratis Wifi en een badkamer met eenromantisch losstaand bad.

Ontbijt is niet inbegrepen maar tegen een toeslag kun je gebruik maken van het continentaal ontbijt van het DoubleTree by Hilton Hotel.

Romantische overnachting 

Geniet van het wisselende uitzicht over de omgeving doordat de kraan  met de wind mee draait. In de top van de kraan op 50 meter hoogte bevindt zich een jacuzzi waar je heerlijk kunt relaxen ( tegen betaling) met een drankje.

Naast de drie unieke suites bevindt zich op 12 meter hoogte in de kraan een professionele tv-studio die gebruikt wordt voor verschillende activiteiten. 

Accommodaties in de omgeving

kustwachttoren

Kustwachttoren

Romantisch Overnachten direct aan zee op een top locatie? Dit bijzondere appartement ligt op de dijk van Huisduinen. De voormalige kustwachttoren is omgebouwd tot een uniek appartement met....

Prijs vanaf € 294 per nacht

B & B Prinsenboot

B & B Prinsenboot

Altijd al eens willen overnachten midden in het centrum van Amsterdam? Boek dan een romantische overnachting in de stijlvolle B & B Prinsenboot aan de historische Prinsengracht.....

Prijs vanaf € 216 per nacht

Duynpark het Zwanenwater

Duynpark Het Zwanenwater

Duynpark Het Zwanenwater ligt op loopafstand van zee, direct grenzend aan het natuurgebied Het Zwanenwater. Kom genieten van je vakantie aan de Noord-Hollandse kust. Midden in......

Prijs vanaf € 174 per nacht

duinpark egmond

Duinpark Egmond

Genieten op een uniek park in de duinen van Egmond. De ultieme plek voor een relaxte vakantie aan zee. Centraal op het park staat de prachtige authentieke molen met een gezellig terras....

Prijs vanaf € 115 per nacht