Duynpark het Zwanenwater

Duynpark het Zwanenwater

Duynpark Het Zwanenwater ligt op loopafstand van zee, direct grenzend aan het natuurgebied Het Zwanenwater. Kom genieten van  je vakantie aan de Noord-Hollandse kust. 

Midden in het eigen duinlandschap staan 12 sfeervolle en bijzondere tentlodges voor 6 tot 8 personen met uitzicht over het duinlandschap of over het omliggende natuurgebied.

Een overnachting op Duynpark Het Zwanenwater geeft je weer een echte back to basic kampeer ervaring. Tijdens je verblijf staat alles in het teken van het pure genieten en beleving. Vuurtje stoken om te koken op een houtkachel, slapen in een bedstee, kaarsen branden in de avond of douchen in een buitendouche.

Ben je lekker naar het strand geweest en zit je onder het zand? Wat is nu leuker dan douchen in de buitendouche. Je pompt het water in de emmer en met een koude plons ben je weer schoon.Toch liever met warm water douchen?  Op het Duynpark zijn voldoende comfortabele centrale sanitaire gelegenheden aanwezig.

In de keuken beschik je alleen over koud stromend water. Er is geen koelkast maar wel een koelkist, die werkt op koelelementen. 

Bij de lodge is standaard een fiets en een grote bolderwagen aanwezig. De bolderwagen kan gebruikt worden tijdens je wandeling naar het strand. 

Accommodaties in de omgeving

Sea-Lodge-Bloemendaal

Sea Lodges Bloemendaal

De moderne en trendy Sea lodges staan midden in de duinen en direct tegenover de strandovergang van het strand van Bloemendaal. Genieten van het strand, lekker uitwaaien en even....

Prijs vanaf € 68 per nacht

Smederij Texel Bed & Breakfast

Smederij Texel Bed & Breakfast

Smederij Texel is een knusse Bed & Breakfast in De Cocksdorp, vlakbij strand en zee op het Waddeneiland Texel. Het is de perfecte plaats om even .....

Prijs vanaf € 83 per nacht

Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg

Genieten in stijl in een gastvrije sfeer. Dicht bij Amsterdam, Bloemendaal aan Zee en Zandvoort en in de prachtige natuur van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland ligt.....

Prijs vanaf € 107 per nacht

Fort resort Beemster

Fort Resort Beemster

Zeer luxe wellness resort gevestigd in een fort van 100 jaar oud. Relax in de sauna en haman of ontspan tijdens een hot-stone massage of een gezichtsbehandeling. Geniet van de heerlijk....

Prijs vanaf € 150 per nacht