Camping Baalse hei

Camping Baalse Hei

In de groene Antwerpse Kempen, grenzend aan een uniek en uitgestrekt natuurgebied, ben je van harte welkom op Camping Baalse Hei voor een ontspannen of actieve vakantie.

Glamping accommodaties

Op de Camping heb je de keuze uit diverse huuraccommodaties. Trekkershutten, chalets en stacaravans. Of kies je liever voor een  glampingaccommodatie. Lekker makkelijk met alle comfort. Pak je spullen uit en de vakantie kan direct beginnen. De accommodaties bieden plaats aan maximaal 6 personen. Je hebt de beschikking over twee of drie slaapkamers, een keuken met diverse benodigdheden, een woonkamer met televisie, wifi en een eigen badkamer.

Faciliteiten Camping Baalse Hei

Op de camping kom je volledig tot rust in een natuurrijke omgeving. Er is een grote zwemvijver met ligstrand voor urenlang waterplezier. Ook zijn er nog een roeivijver en visvijver. Op het sportveld zal je veel plezier hebben tijdens een potje basketbal, voetbal of volleybal. Natuurliefhebber? Ga dan te voet of op de fiets op ontdekkingstocht in de Antwerpse Kempen.

Kindvriendelijk

Camping Baalse Hei is een kindvriendelijk vakantiepark. De kinderen zullen zich prima vermaken in de speeltuin met glijbanen, schommels, loopbruggen en strandspelen. Het  animatieteam staat in de schoolvakanties elke dag klaar om samen de spannendste en leukste avonturen te beleven!

Omgeving Baalse Hei

De camping ligt in een groene omgeving midden in de Antwerpse Kempen op 4 kilometer afstand van de  stad Turnhout. In de omgeving liggen diverse natuurgebieden waar jij eindeloos kan genieten van de natuur. Turnhout biedt een breed aanbod aan leuke activiteiten en bezienswaardigheden. Liever een dag met de kids naar een attractiepark? Bobbejaanland  is maar een half uurtje rijden vanaf het vakantiepark.