B & B Baronshouse

B & B Baronshouse

Te midden van het grote natuurreservaat De Doode Bemde ligt B & B Baronshouse. De B & B is gevestigd in een deel van het koetshuis van het kasteelpark van Neerijse. Door de fenomenale ligging is het optimaal....

Prijs vanaf € 135 per nacht

Martin's Klooster

Martin's Klooster

In een pittoresk straatje het historische centrum van Leuven ligt Hotel Martin’s Klooster. In deze gerenoveerde 4-sterrenaccommodatie, gevestigd in een voormalig klooster uit de 16e eeuw, kun je in alle rust en in....

Prijs vanaf € 86 per nacht

Romantische overnachtingen in Vlaams-Brabant

Vlaams-Brabant is de jongste en tevens één van de  kleinste provincies van België.

Deze provincie is  de plek  voor wandelaars en fietsers. Urenlang fietsen of wandelen door de prachtige natuurgebieden en lekker uitrusten op een gezellig terras. Ook  op culinair, historisch en cultureel gebied biedt Vlaams-Brabant  verrassend veel mogelijkheden voor een weekendje weg, midweek of korte vakantie.
Maak een keuze uit de vele speciale accommodaties voor een bijzondere overnachting in deze jonge provincie.

Leuven

De bruisende, levendige studentenstad Leuven is the place to be. Rijk aan historische gebouwen, denk hierbij alleen al aan het enorme stadhuis op de Grote Markt, pleinen met de gezellige terrassen, cafeetjes en eettentjes.

Breng een bezoek aan Groot en klein Begijnhof, slenter door de autovrije binnenstad en geniet van de altijd aanwezige drukte van toeristen en studenten. Maak een wandeling in 
één van de grootste botanische tuinen van België. Deze prachtige tuin heeft een bijzondere verzameling geneeskrachtige planten.

Brussel

Brussel ligt dan wel niet in de provincie Vlaams-Brabant maar is met de vele historische gebouwen, het Atomium, Manneken Pis en de gezellige binnenstad met talloze terrasjes zeker geen stad die je vergeet te bezoeken!

Natuur

De natuurliefhebbers komen ook in deze provincie niets te kort. Uren wandelen door de vele natuurgebieden of fietsen langs rietvelden, vijvers en grachten.