B&B Hoeve de Steenoven

B&B Hoeve de Steenoven

B&B Hoeve de Steenoven is gevestigd in een prachtig gerenoveerde hoeve, gelegen in Damme, op slechts enkele kilometers van Brugge. Laat je verrassen door de enorme gastvrijheid van Geert en Ingrid. Het warme onthaal, de unieke omgeving en een super ontbijt zorgen voor een bijzondere overnachting in deze knusse Bed en Breakfast. 

Romantische overnachting

Hoeve de Steenhoven heeft heeft 5 knusse kamers en een familiekamer. Alle kamers zijn stijlvol en sfeervol ingericht. Lekkere bedden, een zithoek met tv, uitzicht op de tuin en een moderne badkamer met douche zorgen voor een onvergetelijke ervaring. 

Elke ochtend staat het uitgebreide ontbijt voor je klaar. Je hebt de keuze uit vers brood, pistolets, zelfgebakken chocoladekoeken en croissants. Een vers stukje fruit, yoghurt, cornflakes, kaas, hartig beleg. Alles is aanwezig.

Voor de lunch en het diner kun je terecht in één van de restaurants in de omgeving.

Omgeving

De Hoeve ligt aan de Damse Vaart in een prachtige omgeving. Ideaal om de omgeving te verkennen op de fiets of te voet. Knokke met de mooie stranden ligt slecht op enkele kilometers. Ga een dagje winkelen in het historische Brugge en sluit de dag af op een gezellige terrasje met een wijntje of een biertje.