B & B Rechthuis van Zouteveen

B & B Rechthuis van Zouteveen

Op een mooie rustige locatie met een fantastisch uitzicht over de weilanden en over het water ligt B & B Rechthuis van Zouteveen. De bed en breakfast is gevestigd in een voormalige herberg en verhuurt 4 luxe kamers en 2 vrijstaande vakantiehuisjes.

Het centrale deel van de B & B vormen de keuken en de ontbijtruimte. Hier kun je in alle rust in een huiselijke sfeer een drankje doen of een spelletje spelen. ’s Morgens wordt in de ontbijtruimte een heerlijk, vers ontbijt geserveerd met warme broodjes, koffie en thee, een ruim aanbod in broodbeleg, verse jus d’orange en vers fruit.

Kamers

De vier moderne kamers zijn comfortabel en bijzonder sfeervol ingericht met ieder een eigen luxe badkamer waar het je aan niets ontbreekt. Op de begane grond vind je de Vaartkamer en de Polderkamer ( met eigen terras ), de Panoramakamer en de zeer ruime Vlietzichtkamer zijn te vinden op de verdieping. 

Het vrijstaand vakantiehuisje  ‘Vlaardingse Schouw’ is geschikt voor 5 personen. Ontbijt is bij te boeken en wordt geserveerd in de ontbijtruimte van de B & B.

De nieuwste aanwinst is het Pomphuis. In dit voormalige gemaal is een compleet en luxueuze vakantiehuis gerealiseerd waar de stoere details van vroeger prachtig gecombineerd worden met de hedendaagse luxe. 

Omgeving

Door de fraaie ligging is het voor waterliefhebbers volop genieten. Ontdek met de kano of met een elektrische sloep het waterrijke recreatiegebied dat voor de deur ligt. Ook wandelend en fietsend is er volop te zien in Midden Delfland. Maak een mooie tocht in het zeldzame laagveengebied van de Vlietlanden of door de  groene polders en geniet ondertussen van de natuur.

Accommodaties in de omgeving

boathotel Rotterdam

Boathotel Rotterdam

Zoek je een perfecte plek voor een groepsovernachting in hartje Rotterdam? Midden in de historische haven in het centrum van Rotterdam ligt een uniek vrachtschip dat is...

Prijs vanaf € 179 per nacht

woonboot aldabra

Woonboot Aldabra

Woonboot Aldabra ligt in Den Haag op slechts 4 kilometer van de bekende stranden van Kijkduin en Scheveningen. Een heerlijke plek voor een bijzondere overnachting op het water ...

Prijs vanaf € 140 per nacht

waterwoning Reeuwijkse plassen

Waterwoning

Midden in een het Groene Hart in een waterrijke omgeving ligt Landal De Reeuwijkse Plassen. Op dit gloednieuwe vakantiepark met moderne en comfortabele waterwoningen is...

Prijs vanaf € 33 per nacht

Duinlodge RCN Toppershoedje

Duinlodge

De duinlodges op RCN Topperhoedje liggen direct achter de duinen op loopafstand van het mooie strand van Ouddorp. Ervaar het relaxte buitenleven en geniet optimaal....

Prijs vanaf € 57 per nacht