Abdij Rolduc

Abdij Rolduc

In de Limburgse stad Kerkrade ligt de historische Abdij Rolduc. Deze abdij is gevestigd in het oudste en grootste abdijcomplex van Nederland.  Geniet van alle luxe in een historische omgeving.

De comfort kamers in het hoofdgebouw van Abdij Rolduc beschikken over een eigen badkamer  met toilet en douche of bad, slaapkamer, flatscreen TV en telefoon. Op alle kamers heb je gratis Wifi.

De Economy kamers beschikken over een slaapkamer met wastafel. De overige sanitaire voorzieningen ( douche en toilet )bevinden zich in gezamenlijke ruimtes op de gang. Ook op de economy kamers heb je gratis Wifi.

Voor een kopje koffie of een speciaal biertje kun je terecht in de bar ( dagelijks geopend ) of op het gezellige terras.  In het restaurant kun je kiezen voor een 3-gangen menu of  à la carte dineren.

Omgeving

Geniet van de rust en de natuur in de omgeving van Addij Rolduc. Maak een wandeling of plan een fietstocht door de heuvelachtige omgeving. Breng een bezoek aan een van de vele bezienswaardigheden en attracties in de omgeving.

De dierentuin GaiaPark Kerkrade Zoo en Europa’s grootste overdekte skiresort SnowWorld in Landgraaf zijn beslist de moeite waard of maak een dagtrip naar één van de leuke omliggende steden Maastricht, Valkenburg, Heerlen of Aken.

Accommodaties in de omgeving

Bed en Breakfast Heitse

Bed & Breakfast Heitse

In het mooie groene buitengebied van Heythuysen ligt B & B Heitse. Het huis is recentelijk helemaal verbouwd en ligt naast de woning van de eigenaren op een erf met prachtige uitzichten .....

Prijs vanaf € 81 per nacht

hotel klein zwitserland

Hotel Klein Zwitserland

In het prachtige heuvelachtige landschap van Slenaken ligt Hotel Klein Zwitserland. Er zijn verschillende golfbanen in de buurt te vinden en de omgeving is uitermate...

Prijs vanaf € 120 per nacht

hotel kasteel terworm

Hotel Kasteel Terworm

Hotel Kasteel Terworm is gevestigd in een 14de eeuws kasteel en is prachtig gelegen in een natuurgebied, dichtbij Heerlen. Geniet van de mooie omgeving en van de Limburgse gastvrijheid ....

Prijs vanaf € 115 per nacht

hotel kasteel bloemendal

Hotel Kasteel Bloemendal

Nabij het Drielandenpunt ligt het 200 jaar oude Hotel Kasteel Bloemendal in het Limburgse Heuvelland met een prachtige kasteeltuin. Geniet van alle comfort in deze romantische omgeving ....

Prijs vanaf € 109 per nacht